Onze B&B

Onze kleine bed and breakfast met één kamer voor twee personen is gelegen tussen de historische binnenstad van Hanzestad Hattem en de prachtige fiets- en wandelroutes van de Veluwe. Met aan de ene kant op enkele minuten lopen de gezellige terrasjes, restaurants, winkeltjes en de drie musea; het Anton Pieck museum, het Voerman museum en Nederlandse Broodmuseum. En aan de andere kant loopt u vanuit onze B&B in vijf minuten naar de bossen van het Landgoed Molecaten, het beginpunt van de vele fiets- en wandelroutes van de Veluwe.

De B&B ligt bovendien tussen allerlei andere prachtige hanzesteden. Zwolle ( met o.a. museum de Fundatie en Waanders in de Broeren), Kampen en Elburg liggen op wandel-/fietsafstand. Deventer, Zutphen, Harderwijk liggen iets verder weg, maar zijn met ongeveer een half uur autorijden te bezoeken.

Om de omgeving op de fiets te verkennen, kunt u gratis gebruik maken van onze twee leenfietsen. Of als u zelf fietsen meeneemt, die kunt u stallen in onze afsluitbare fietsenstalling waar ook de mogelijkheid is voor het opladen van e-Bikes.