Uw kamer

Bij ons kunt u genieten van een comfortabele en ontspannen verblijf. Onze kamer is voorzien van een eigen ingang, waardoor u ongestoord kunt komen en gaan. De kamer bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er een gezellige zithoek rondom de schouw, een ontbijttafel en een terras waar u kunt genieten van uw verblijf.

In de pantry heeft u de beschikking over een koelkastje, Nespresso machine, waterkoker, glazen, borden en bestek. U kunt genieten van een ruim assortiment Nespresso koffie en Lipton thee, dat dagelijks wordt aangevuld. ’s Morgens serveren wij een heerlijk ontbijt met een uitgebreid assortiment van streekproducten. U kunt zelf het tijdstip kiezen, tussen 7.30 en 10 uur, waarop het ontbijt voor uw kamer wordt klaargezet. Zo kunt u in alle rust genieten van uw ontbijt, of u nu liever op uw kamer of op het terras wilt ontbijten.

Voor uw comfort kunt u kiezen uit een groot tweepersoonsbed met aparte dekbedden of twee eenpersoonsbedden. Daarnaast biedt de kamer een televisie, Wifi en voor de extra behaaglijkheid is er een elektrische kachel in de schouw en een airconditioning die zowel voor verkoeling als verwarming kan zorgen.

Wilt u graag de omgeving verkennen? Dan staan er twee gratis fietsen voor u klaar. Maak prachtige fietstochten over de Veluwe of fiets naar de nabijgelegen steden Zwolle of Kampen.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw verblijf te reserveren.

Klik hier voor ‘Prijzen en beschikbaarheid’