Uw kamer

Uw kamer beschikt over een eigen ingang. U kunt dus ongestoord komen en gaan. De kamer is gelegen op de begane grond, heeft een eigen badkamer met douche en toilet, zithoek rond de schouw, een ontbijttafel en een terras. In de pantry heeft u de beschikking over een koelkastje, Nespresso machine, waterkoker, glazen, borden en bestek. Met natuurlijk een ruim assortiment Nespresso koffie en Lipton thee dat dagelijks wordt aangevuld.

’s Morgens serveren wij een ontbijt bestaande uit een uitgebreid assortiment van streekproducten. Op het door u gekozen tijdstip (tussen 7.30 en 9.30 uur) staat dat voor uw kamer, zodat u er in alle rust op de kamer of op het terras van kunt genieten.

Voor het bed kunt u kiezen uit een groot tweepersoonsbed met aparte dekbedden of twee eenpersoonsbedden. Verder beschikt de kamer over een t.v., Wifi en als aanvulling op de centrale verwarming een elektrische kachel in de schouw en een airco die zowel voor verkoeling als voor verwarming kan zorgen.

Voor mooie fietstochtjes over de Veluwe of om even naar Zwolle of Kampen te fietsen, staan er twee gratis te gebruiken fietsen klaar voor u.