Hattem en de omgeving

Op slechts enkele minuten loopafstand vindt u gezellige terrasjes, restaurants, winkeltjes en maar liefst drie musea: het Anton Pieck museum, het Voerman museum en Nederlandse Bakkerij museum. Aan de andere kant van onze B&B bevindt zich Veluwe met uitgestrekte bossen van onder andere Landgoed Molecaten, het startpunt van talloze fiets- en wandelroutes door de prachtige Veluwse natuur.

Daarnaast bevindt onze B&B zich te midden van andere indrukwekkende Hanzesteden. Zwolle, met onder andere museum de Fundatie en de mooiste boekhandel van Nederland in de Broerenkerk, Kampen en Elburg liggen op wandel- of fietsafstand. Ook Deventer, Zutphen en Harderwijk zijn gemakkelijk bereikbaar binnen slechts een half uur autorijden.

Om de omgeving per fiets te verkennen, kunt u gratis gebruik maken van onze twee leenfietsen. Mocht u uw eigen fietsen meenemen, dan kunt u deze veilig stallen in onze afsluitbare fietsenstalling. Bovendien bestaat hier de mogelijkheid om e-Bikes op te laden.

Ontdek de schoonheid van Hattem en de Veluwe, terwijl u geniet van het comfort en de gastvrijheid van onze bed and breakfast. Reserveer nu uw verblijf en beleef een onvergetelijke ervaring.

Klik hier voor ‘Prijzen en beschikbaarheid’