Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek van Bed and Breakfast Hattem

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
44 berichten.
Joke Joke schreef op 20 november 2023 om 12:29
Fantastisch en goed verzorgde b en b Ontbijt was geweldig, er ontbrak niets aan We hebben niets wat tegen viel
G.p.de vries G.p.de vries uit Zaandam schreef op 29 oktober 2023 om 08:53
Tv haperde, dat is het. Verder perfect. Modem?
Beheerdersantwoord van: andrepierik
Super bedankt voor de review! Ontvanger gereset, gaat nu weer goed.
Leida Leida schreef op 16 oktober 2023 om 06:18
Top locatie! Super goed ontbijt, zeer verzorgd!
Melissa en Dirk Melissa en Dirk schreef op 13 oktober 2023 om 15:19
Absolute aanrader! Comfortabel bed en heerlijk ontbijt, vlakbij het centrum van Hattem en de prachtige natuur.
Carla Carla schreef op 30 september 2023 om 14:34
Een super onderkomen deze B&B. Heerlijk ruime kamer met zitje en buiten een leuk terras. Het zachte bed was al genoemd maar we hebben er toch heerlijk in geslapen en een fantastisch ontbijt! En lekker stil en toch vlakbij het centrum van Hattem. Een 5sterren onderkomen! We komen graag een keer terug.
Beheerdersantwoord van: andrepierik
Super bedankt voor de prachtige review. Wel jammer dat de matrassen wat te zacht voor jullie waren. Het zijn nieuwe matrassen, die zouden juist voor iedereen comfortabel moeten zijn. Hopelijk toch tot een volgende keer!
Marleen Marleen schreef op 11 september 2023 om 19:29
Een super verblijf: 🙂 In 1 woord alles!
Anna Anna schreef op 3 september 2023 om 09:38
Heerlijke plek vlak bij de binnenstad. Een heerlijke plek met uitzicht op de mooie achtertuin van de eigenaren. Het ontbijt was riant, voorzien van warme broodjes, diverse beleg, yoghurt met muesli en alles wat je verder nog zou wensen. Het 'keukentje' met uitgebreide keuze uit wijntjes, gekoelde biertjes, koffie en thee was riant. Het was heelijk buiten zitten in de ochtendzon met een kopje koffie. Het bed vonden we een beetje aan de zachte kant maar dat verschilt natuurlijk per persoonlijke voorkeur. Verder was alles top!
Beheerdersantwoord van: andrepierik
Super bedankt voor de prachtige review. Jammer dat het bed voor jullie aan de zachte kant was. Er liggen nieuwe medium Aupingmastrassen op het bed, niet helemaal jullie voorkeur dus.
Marjolijn Marjolijn schreef op 27 augustus 2023 om 04:32
Geweldig! super netjes en heel leuk ingericht. zeer goed ontbijt. perfect
Ellen Ellen uit Apeldoorn schreef op 13 augustus 2023 om 07:07
Dank voor een heerlijk verblijf in pittoresk Hattem. Fijne ruime kamer waar het ook bij wat minder weer prima vertoeven is. Geslapen op een heerlijk bed en het ontbijt was met aandacht gemaakt. Leuk, die uitleg erbij wat waar vandaan kwam. De ligging is perfect, dichtbij het centrum maar je bent ook zo echt buiten.
Fam. Dekker Fam. Dekker schreef op 19 juli 2023 om 09:25
Gastvrij en vriendelijk ontvangst. Fijne, schone kamer van alle gemakken voorzien. Goed bed. Terras met zitje en parasol. Koffie en thee mag je pakken en de fruitschaal is gevuld. Complimenten voor het heerlijke ontbijt. Echt genieten. Elke dag wordt je kamer even schoongemaakt en liggen er weer schone handdoeken. Twee fietsen staan klaar, zodat je de omgeving ook op deze manier kan ontdekken.
Martina Martina schreef op 16 juni 2023 om 04:47
Geweldige overnachting met een liefdevol bereid ontbijt. Het vooraf bestelde veganistische ontbijt werd geserveerd op een karretje, drankjes in een schaal gevuld met ijs, onder andere vers gesneden fruit. Schoon, heerlijk, adequaat. We konden zelf verse koffie en thee zetten. Op het kleine terras hebben we ontbeten, vlak bij de tuin van de gastheren. Als u angstig reageert op honden, geen paniek, het terras is omgeven door een klein hek, zodat de kleine honden niet bij de gast kunnen. Onze fietsen waren veilig opgeborgen. Een grote dank aan de huisbazen, die onze wensen voor voedsel hebben geaccepteerd en uitgevoerd. Wij kunnen de accommodatie ten zeerste aanbevelen.
Bernardine Bernardine schreef op 12 juni 2023 om 09:45
super gastvrij en heel goed verzorgd met streekproducten
Dory Dory schreef op 31 mei 2023 om 06:49
erg fijn verblijf gehad schoon en ruim, alles was helemaal prima
Andre en Marjolein Andre en Marjolein uit Venlo schreef op 30 mei 2023 om 07:13
Mooie dagen in B en B Hattem. De wensen voor het ontbijt kon je zelfs aanpassen. Goed bed van Auping . Mooie badkamer en elke dag schone handdoeken. Er werd elke dag gepoetst en er was een goed contact met de eigenaren bv via Whatsapp. Ik wil ook de hondjes Ted en Sam bedanken . Die kwamen elke dag achter het tuinhekje ons begroeten en goedemorgen zeggen. De waardering van Booking.com van 9.5 klopt helemaal.
Elly Elly schreef op 19 mei 2023 om 06:31
Geweldig! Super schoon, echt aan alles is gedacht, gezellige sfeer, heel gastvrije eigenaar en een verrukkelijk ontbijt
Mireille Mireille schreef op 17 mei 2023 om 10:44
Vlakbij bos met mooie wandelingen en op fietsafstand van Zwolle + Ruim ontbijt, elke dag vers fruit, mogelijk als aparte bedden, gratis koffie en thee, ruime kamer en ook ruime badkamer, vriendelijke hosts - De kamer verduistert niet voldoende en de ruimte van de wc wordt nat door de douche
christel christel schreef op 26 april 2023 om 15:47
Wir haben uns hier wirklich wohl gefühlt, wie zu Hause und man ist als Gast immer willkommen. Die Gastgeber sind außergewöhnlich aufmerksam und hilfsbereit. Wir hatten ein Problem mit unserem Auto und sogar dabei gab es unproblematische Unterstützung. So etwas haben wir noch nie erlebt. Dafür extra noch mal unseren herzlichsten Dank. Für uns war es die erste Reise nach Holland und wir danken Andre und seiner Frau von ganzem Herzen, dass Sie uns so einen schönen Aufenthalt ermöglicht haben. Das ist in der jetzigen Zeit nicht mehr selbstverständlich. Das Frühstück war perfekt, die Betten angenehm und die Ausstattung des Zimmers komfortabel. Die plötzliche kalte Zeit durch einen Wetterumschwung konnten wir gut am Kamin genießen und brauchten nicht frieren
Sylvia Sylvia schreef op 3 april 2023 om 16:35
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we het naar ons zin hebben gehad. Als je in jullie B&B iets tekortkomt kun je beter thuisblijven. Het bed is voor ons persoonlijk iets te zacht, maar zoveel mensen, zoveel wensen. Nogmaals dank je wel voor jullie gastvrijheid.
Wilma Wilma schreef op 19 maart 2023 om 07:19
Hele ruime, fijne, gezellige, schone kamer, van alle gemakken voorzien, met eigen ingang en eigen badkamer. Heerlijk ontbijt. Eventueel fietsen beschikbaar. Makkelijk parkeren voor de deur en dichtbij uitvalswegen.
Familie Rovers Familie Rovers uit Oosterhout schreef op 24 februari 2023 om 17:38
Verrast door de mooie sfeervolle kamer. Alles schoon, gezellig ingericht met een haard. De gastheer kwam met een goede tip voor een restaurant. ‘s Morgens een fantastisch ontbijt neergezet op een trolley om in alle rust ervan te genieten. Het ontbrak aan niets. Een geweldig verblijf.