Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek van Bed and Breakfast Hattem

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
12 berichten.
Henk Henk uit Bovenkarspel heeft geschreven op 8 juli 2022 om 08:47
Een mooie bed and breakfast grote kamer met twee zitjes een lekker bed en uitzicht op tuin,mooie badkamer en gratis koffie en thee faciliteiten goed ontbijt met veel streekproducten,Mieke en André zijn heel vriendelijke gastvrouw en gastheer kortom een top Bed en Breakfast.
Jeanne Jeanne heeft geschreven op 24 mei 2022 om 09:19
rustig, van alle gemak voorzien. goed ontbijt, lekkere warme broodjes en huis lag in een rustige wijk met voldoende parkeergelegenheid.
Marjolein Marjolein heeft geschreven op 22 mei 2022 om 08:05
Top B en B, zeker een aanrader!
a a heeft geschreven op 18 mei 2022 om 09:16
Kortom, een aanrader We werden hartelijk ontvangen door de sympathieke gastvrouw. De kamer was ruim met zicht op de tuin. Badkamer met sanitair was prima in orde. Het ontbijt was ruim voldoende met lekkere streekproducten.
Karen Karen heeft geschreven op 15 mei 2022 om 09:20
Top Ontbijt was super, heel goed verzorgd en overvloedig
Joep Joep heeft geschreven op 15 mei 2022 om 09:19
Top B en B Mooie locatie, alles zeer goed verzorgt. Van ontbijt, hygiëne , inrichting en faciliteiten Geweldig. Een absolute aanrader.
Amelie Amelie heeft geschreven op 12 mei 2022 om 16:21
Unkomplizierter und entspannter Aufenthalt bei herzlichen Gastgebern. Mieke und Andre sind freundliche und zuvorkommende Gastgeber. Das Zimmer ist wunderschön und man hat die Möglichkeit sich nach draußen zu setzen. Es gibt einen Kaffee und Tee gratis und auch 2 Fahrräder kann man kostenfrei nutzen. Wir haben super Ausflugstipps bei der Begrüßung bekommen, zusätzlich steht auch noch eine Menge an Infomaterial zu Ausflugszielen/Sehenswürdigkeiten in Hattem sowie Zwolle zur Verfügung. Parken kann man direkt vor der Tür an der Straße - da die Wohngegend sehr ruhig ist, macht man dies mit gutem Gewissen. Zwolle erreicht man gut mit dem Fahrrad oder auch mit Fahrrad und Fähre. Hattem ist fußläufig erreichbar und definitv einen Besuch wert. Das Frühstück war richtig gut und wurde primär vom regionalen Bauern bezogen - beeindruckend! Wir waren rundum zufrieden und werden definitiv wiederkommen.
Dulet Dulet heeft geschreven op 6 mei 2022 om 09:48
super verblijf,super gastheer,super ontbijt en super schoon alles,echt werkelijk alles
Anja Anja heeft geschreven op 5 mei 2022 om 08:20
De gastvrijheid.... fijne bedden.... perfect ontbijt .... schoon... vriendelijke gastheer en gastvrouw. Heel fijn dat er fietsen stonden. Alles klopt gewoon.
Boaz Boaz heeft geschreven op 3 mei 2022 om 09:51
Heerlijk! Heerlijke grote kamer, voorzien van alle gemakken. Kopjes en glazen stonden klaar. Heerlijk bed en een prachtig uitzicht op de tuin. Heerlijk ontbijt met lokale producten. We kwamen op de motor en kregen meteen een goeie plek om ze neer te zetten en lekker uit het zicht. Vleeswaren misten bij het ontbijt. Als enige suggestie op het verder top geregelde ontbijt.
Beheerdersantwoord van: andrepierik
Super bedankt voor de schitterende review. Goed te lezen dat het naar wens was. En inderdaad, wij serveren niet standaard vleeswaren bij het ontbijt omdat deze 9 van de 10 keer overblijven en wij die weg moeten gooien. Maar normaal gesproken vertellen we dit aan onze gasten bij het inchecken en serveren we in overleg vleeswaren van de lokale Keurslager. Dat is blijkbaar bij u niet gebeurd, onze excuses, waarschijnlijk door het late inchecken vergeten, maar de volgende keer zorgen we voor heerlijke ham of worst bij het ontbijt. Graag tot een volgende keer.
Ineke Ineke heeft geschreven op 29 april 2022 om 09:53
Top. Ontbijt prima, ruime kamer, keurig, vriendelijk personeel, schoon, mooi sanitair.
Claudia Claudia heeft geschreven op 18 april 2022 om 09:53
Einfach wohlfühlen! Alles war perfekt. Wunderschöne und saubere Unterkunft mit einer hervorragenden Ausstattung sowie sehr freundliche Vermieter mit dem Sinn für das gewisse i-Tüpfelchen, das den Aufenthalt immer noch ein wenig besser macht als erwartet. Allerbeste Versorgung mit einem umfangreichen Frühstück, das zur Wunschuhrzeit vor das Zimmer gestellt wird. Der Kaffee war ebenfalls sehr lecker und kostenlos. Die Fahrräder wurden uns ebenfalls kostenlos für eine Fahrradtour in die herrliche Umgebung zur Verfügung gestellt. Die Innenstadt von Hattem mit jeder Menge Restaurants ist fußläufig sehr schnell zu erreichen. Man fühlt sich hier direkt willkommen. Sehr zu empfehlen! Vielen Dank an Mieke und André für die schönen Tage.