Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek van Bed and Breakfast Hattem

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
59 berichten.
Angelika Angelika schreef op 21 mei 2024 om 17:08
Es hat uns alles sehr gut gefallen. Wir kommen gerne wieder. Freuen uns jetzt schon darauf.
Elisabeth Elisabeth schreef op 20 april 2024 om 06:29
Pareltje dichtbij Zwolle Fijne, ruime, lichte kamer met mooi uitzicht op de tuin. Heerlijk ontbijt (op trolley) met lokale producten. Supervriendelijke mensen, snelle communicatie. Goede fietsen te leen, mooie omgeving om te fietsen.
anne-marie anne-marie schreef op 19 april 2024 om 05:17
Ontvangst door vriendelijke eigenaar. Mooie, ruime en schone kamer. Faciliteiten zijn erg goed. Ontbijt was fantastisch; op tijdstip naar keuze geserveerd voor de deur met een zeer ruime keuze. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Carine Carine uit Nieuwegein schreef op 16 april 2024 om 18:04
We hebben het fijn gehad bij de B en B. De ligging is gunstig, vlakbij een natuurgebied en dichtbij het centrum van Hattem. Prima bedden en de kamer is gezellig ingericht. Je kunt ook buiten zitten. Heerlijk ontbijt met producten uit de streek.
andré andré schreef op 1 april 2024 om 11:56
Tolle Unterkunft für einen Aufenthalt in Hattem zum Erkunden der Stadt und Region! Kurze Wege zum Zentrum und dem Hafen von Hattem. Moderne und gleichzeitig liebevolle Ausstattung des Appartements. Sehr nette, aufmerksame und unaufdringliche Gastgeber. Ein tolles Frühstück, welches liebevoll auf einem Servierwagen je nach persönlichem Gusto zubereitet und jeden Morgen vor dem Appartement bereit steht. Grosses Boxspringbett, in dem man wundervoll schläft. Neues und modernes Bad. Auch ein Kühlschrank ist vorhanden, wie auch eine Nespresso Kaffeemaschine. Schöner Blick in einen gemütlichen Garten. Fazit: Jederzeit empfehlenswert, wir kommen sehr gerne wieder. Uns hat es ganz besonders gut gefallen.
Anja Anja schreef op 28 maart 2024 om 08:31
Wir waren drei Nächte im Bed and Breakfast Hattem. Die Unterkunft war sehr sauber und stilvoll eingerichtet. Das Frühstück war grandios und liebevoll angerichtet. Wir haben uns die Fahrräder ausgeliehen und sind damit ins nahe Naturschutzgebiet und Zwolle. Hattem ist gut zu Fuß zu erreichen. Alles in allem war es ein toller Aufenthalt mit unglaublich freundlichen Gastgebern Mieke, André und den Dackeln Ted & Sam. Vielen Dank für Alles! Wir kommen wieder!😃
Herman Herman schreef op 24 maart 2024 om 07:34
Heerlijke dagen gehad! Alles was aanwezig en wat gebruikt was, werd de volgende dag weer aangevuld. Heerlijk ontbijt. Vriendelijke eigenaars. We hebben genoten!
Heleen Heleen uit Den Haag schreef op 7 maart 2024 om 19:36
Na een hartelijke ontvangst konden wij genieten van een mooie, gezellige kamer met een fijn bed en ruime badkamer. Op loopafstand van het fraaie Hattem waar we nog iets konden eten. De volgende ochtend kregen we een heerlijk uitgebreid ontbijt waar rekening werd gehouden met dieet wensen! Ook konden we lekkere koffie en thee zetten, kortom: een aanrader en wij komen er graag nog eens terug! Dank Mieke en Andre!
Yvonne Yvonne uit Valkenswaard schreef op 7 maart 2024 om 18:54
Mooie grote kamer, fijne douche en een heerlijk bed. Genoten van het heerlijke ontbijt!
Fam Gelsdorf Fam Gelsdorf schreef op 15 februari 2024 om 06:40
Es war perfekt für uns, die Altstadt sehr nah, die Unterkunft sehr komfortabel, der Besitzer ausgesprochen nett. Wir können einen Kurzurlaub nur empfehlen!
andreas andreas schreef op 6 februari 2024 om 17:15
Alles Super! Unser Kurzurlaub begann mit einem freundlichen Empfang des Hausherrn, der uns das liebevoll eingerichtete zeigte. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Das Bett war sehr bequem und das Frühstück äußerst umfangreich und lecker. Besonders zu erwähnen ist auch die gute Lage; man läuft nur fünf Minuten zum Zentrum des netten Hansestädtchens. Wir kommen gerne wieder.
Yvonne Yvonne uit Hoevelaken schreef op 29 januari 2024 om 18:55
Prima B&B. Mooie grote kamer waar je ook gezellig kunt zitten. 6 minuten op loopafstand van het centrum. Je kunt fietsen gebruiken, daarmee zijn we naar Zwolle gefietst. Genoten van het heerlijke ontbijt!
Dick Dick schreef op 24 januari 2024 om 15:32
Fijne B&B. Pas onderweg erheen een dieetwens ingediend per mail die direct werd opgepakt. We kregen s'morgens precies op de afgesproken tijd een zeer goed en aangepast uitgebreid ontbijt. De nieuwe topper sliep heerlijk. Verder een echt schone ruime kamer in een stille omgeving met eigen opgang en privacy.
Rita en Peter Rita en Peter uit Lienden schreef op 17 januari 2024 om 04:18
Wij hebben een uitstekend verblijf gehad. Alles was perfect geregeld. Mooie kamer, fijne douche en een goed ontbijt.
Michel en Ineke Michel en Ineke uit Amsterdam schreef op 11 januari 2024 om 20:37
Fijne, ruime kamer. Alles erop en eraan. Geweldig ontbijt, misschien iets teveel broodjes. Goede gastheer
Joke Joke schreef op 20 november 2023 om 12:29
Fantastisch en goed verzorgde b en b Ontbijt was geweldig, er ontbrak niets aan We hebben niets wat tegen viel
G.p.de vries G.p.de vries uit Zaandam schreef op 29 oktober 2023 om 08:53
Tv haperde, dat is het. Verder perfect. Modem?
Beheerdersantwoord van: andrepierik
Super bedankt voor de review! Ontvanger gereset, gaat nu weer goed.
Leida Leida schreef op 16 oktober 2023 om 06:18
Top locatie! Super goed ontbijt, zeer verzorgd!
Melissa en Dirk Melissa en Dirk schreef op 13 oktober 2023 om 15:19
Absolute aanrader! Comfortabel bed en heerlijk ontbijt, vlakbij het centrum van Hattem en de prachtige natuur.
Carla Carla schreef op 30 september 2023 om 14:34
Een super onderkomen deze B&B. Heerlijk ruime kamer met zitje en buiten een leuk terras. Het zachte bed was al genoemd maar we hebben er toch heerlijk in geslapen en een fantastisch ontbijt! En lekker stil en toch vlakbij het centrum van Hattem. Een 5sterren onderkomen! We komen graag een keer terug.
Beheerdersantwoord van: andrepierik
Super bedankt voor de prachtige review. Wel jammer dat de matrassen wat te zacht voor jullie waren. Het zijn nieuwe matrassen, die zouden juist voor iedereen comfortabel moeten zijn. Hopelijk toch tot een volgende keer!